کتیرا صدفی | فروشندگان قیمت مناسب کتیرا صدفی

کتیرا محصولی است که از شیره خشک شده گیاه گون به دست می آید. این گیاه در کشورمان به وفور یافت شده و در مناطق مختلفی رشد پیدا می‌کند، کشور ما یکی از بزرگترین صادرکنندگان انواع کتیرا محسوب می‌شود.

یکی از محبوب‌ترین انواع این گونه تولیدات کتیرا صدفی اصل طبیعی سفید است که در این مجموعه با قیمت بسیار مناسب و منصفانه ارائه شده است، برای ثبت سفارش آن می توانید با شماره های ذکر شده در متن تماس بگیرید.

خرید کتیرا صدفی

یکی از گیاهان بسیار پر معروف و موثر برای درمان بسیاری از بیماری های پوستی و مو کتیرا صدفی است که جزو بهترین محصولاتی است که در این زمینه وجود دارد و در کشورمان به وفور این گیاه یافت می شود.

برای خرید کتیرا صدفی شما باید از معتبرترین شرکت های تولید کننده آن استفاده کنید، این تولید کنندگان از صمغ گیاه گون، کتیرا صدفی را تولید کرده که خواص بسیار متعددی دارد.

در بیشتر مناطق کشور به خصوص در مناطقی که زمین های غنی و کوهستانی دارد رشد پیدا می‌کند، برای گرفتن صمغ، تنه گیاه را با شی نوک تیز می خراشند و صمغ آن را جمع آوری می کنند.

در بازارهای مختلف این محصول را با نام کتیرا می‌شناسند. اما در زبان ها و گویش های محلی نام های متفاوتی نیز برای آن وجود دارد، خرید و فروش این تولیدات به دلیل سخت بودن مراحل جمع آوری باید توسط شرکتهای انجام شود که توانایی انجام این کار را داشته باشند.

مراجعه به مراکز فروش متعدد همچنین استفاده از فروشگاه های آنلاینی که معتبر، معروف و در بازار معروف هستند، می‌تواند راه خرید این محصول را برای شما هموار تر سازد، این مراکز می توانند کتیرا صدفی را با وزنه ها و بسته بندی های مختلف در اختیارتان قرار دهد.

کشور ما ایران بزرگترین تولید کننده کتیرا در جهان شناخته شده و به همین خاطر است که در اکثر شهرهای مختلف آن خرید و فروش آن انجام شده و به خصوص در شهرهای اصفهان، شیراز، خراسان، کرمان، همدان و کرمانشاه اینگونه تولیدات به وفور یافت می شود.

کتیرا صدفی کرمان

کتیرا صدفی یکی از مواد طبیعی و جزو گیاهان دارویی که برای موارد آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار داده می‌شود. در زمان های گذشته به دلیل تولید نشدن و نبود شامپوهای مختلف، مردم از کتیرا برای بهداشت خود استفاده می کردند.

استفاده از گیاه کتیرا برای شستشوی موها سبب شده ریشه مو تقویت و درخشندگی و سلامت موها تضمین شود، امروزه اکثر مردم که برای خریداری این محصول مراجعه می‌کنند و آن را برای مواد آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می دهند.

کتیرا صدفی کرمان یکی از این تولیدات است که در این استان به وفور یافت شده و از آن بهره کامل را می‌توان برد، کتیرا صدفی قابلیت حل شدن در آب را ندارد، اما آب را به خود جذب کرده و باعث تولید ماده ژله مانندی خواهد شد.

استفاده از آن برای پوست و مو بسیار مفید واقع می‌شود‌، شیره گیاه گون شکل های متفاوتی دارد و خواص بسیار زیادی دارد که به صورت خرمنی و مفتولی در بازار به فروش می‌رسد.

نوع صدفی آن بهترین و با کیفیت ترین صمغ موجود در بازار است‌، این محصول در صنایع غذایی کاغذسازی، لبنی، نساجی و تهیه و تولید انواع محصولات بهداشتی و آرایشی مانند لوسیون ها و شامپوهای نیز استفاده می شود، استفاده از گیاه کتیرا صدفی کرمان سبب می‌شود که اشتیاق شما برای تهیه این محصول بیشتر شود.

کتیرا صدفی درشت

تقریباً همه ما با خواص گیاهان دارویی برای پوست و مو و آشنایی داریم، یکی از این گیاهان کتیرا است که فواید زیادی برای سلامتی و زیبایی شما دارد.

در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا بحثی در مورد کتیرا صدفی درشت داشته باشیم، کتیرا صدفی درشت از ترشحات چندین گونه گیاه گون به دست می‌آید که در زمان های قدیم نقش بسیار حیاتی و مهمی برای بهداشت و سلامت پوست و محسوب می‌شد، امروزه کتیرا به دو صورت در بازار موجود است.

یکی ربا رنگ سفید و درشت و دیگری کتیرای زرد که هر دو کاربرد های بسیار متنوعی می تواند داشته باشد، کتیرا صدفی درشت پرفروش ترین نوع صمغ های موجود در بازار های کشورمان است.

با توجه به نوع مصرف کاربردهای بسیار متفاوتی می توان برای آن در نظر گرفت، کتیرا صدفی درشت از نوع خاصی از گیاه گون به دست می‌آید که در نقاط خاصی پرورش پیدا کرده و به دلیل داشتن خواص فراوان می‌تواند محصولی بسیار با کیفیت را از این نوع گیاه گون به دست آورد.

کتیرا صدفی خرمنی

کتیرا صدفی خرمنی یکی از گزینه های پرفروش در زمینه تهیه و تولید برای لوازم آرایشی بهداشتی و همچنین به صورت ویژه بسته بندی شده و به بازار های مختلف ارائه می شود.

کتیرا خرمنی یکی از مرغوب ترین و بهترین انواع کتیرا های موجود در کشورمان است، این‌ گیاه در نقاط مختلف کاشته شده و خواص بسیار زیادی دارد به همین دلیل است که در بازارهای جهانی از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است، قیمت کتیرا صدفی خرمنی نسبت به سایر محصولات مشابه بسیار ارزان تر است.

شما با خیال راحت می‌توانید آن را در حجم های بالا خریداری کنید و با قیمت اقتصادی و به صرفه آن را دریافت کنید، استفاده از این محصول در ساخت و تهیه انواع داروها و وسایل بهداشتی آرایشی سبب شده که جزء پرفروش ترین گیاهان در سراسر دنیا محسوب می‌شود.

قبلا هم‌ گفتیم، کشورمان بزرگترین تولید کننده آن در سطح دنیا شناخته شده است، کتیرا خرمنی در دو رنگ زرد و سفید در بازار موجود است و دارای قیمت های بسیار متفاوتی نیز می باشد، کتیرا به طور کلی به چند صورت وجود دارد.

کتیرا صدفی، خرمنی، میخی، نواری و سایر موارد مختلف که می تواند گزینه بسیار خوبی برای صادرات به کشورهای مختلف محسوب شود.

قیمت هایی که برای این محصولات در بازار های مختلف در نظر گرفته می شود به عوامل زیاری بستگی دارد، بسته به کیفیت کتیرا نوع گیاه، رنگ آن و همچنین وزن محصول است که می‌تواند متفاوت ترین قیمت ها را در بازار شامل شود، برای ثبت سفارش این محصول بهتر است از شرکت های معتبر استفاده کنید.

مجموعه بازرگانی ما با فعالیت های گسترده ای خود و با تلاش و تولید باکیفیت ترین محصولات و ظرفیت های موجود در صنعت گیاهان دارویی توانسته است با تهیه و تولید این گونه محصولات بتواند راه صادرات آن را به بازارهای جهانی باز کند.

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟
میانگین امتیاز ۵ / ۵ تعداد رأی: ۱

ارسال نظرات (۱ نظر)

محسن شاپوری

سلام خدمت همکاران گرامی مطالبی که در مورد این محصول به کار رفته خیلی عالی بود مرسی محسن شاپوری همکار

علیرضا مرتضوی