خرید روغن کنجد ارگانیک + قیمت عالی با کیفیت تضمینی

یکی از روغن های گیاهی مرغوب، روغن کنجد است؛ که در مصارف آشپزی و صنعتی استفاده های زیادی داشته و فروش خوبی در بازارهای جهانی دارد.

فروش روغن کنجد

عقل سالم در بدن سالم است و روغن کنجد یکی از غذاهای سالمی است که تامین کننده سلامت بدن است.

همچنین از آن به عنوان کالای صادراتی از شرق به بین النهرین در تاریخ ثبت شده است؛ درآسیا و خاورمیانه بازار روغن کنجد بیشترین مصرف را به خود اختصاص داده است.

این در حالیست که در آمریکا حدود 65 درصد از محصول کنجد به نفت تزریق و تنها 35درصد به مصرف خوراکی می رسد، معاملات روغن کنجد به اشکال مختلف صورت می گیرد؛ روغن کنجد سرد در فروشگاه های غربی عرضه می شود.

همچنین مصرف روغن کنجد در کشور خود ما بطور فراگیر گسترش پیدا کرده است، در حال حاضر کشور تانزانیا یکی از بزرگترین تولید کننده محصول روغن کنجد در جهان بوده  است.

از طرفی به عنوان بیشترین مصرف کننده روغن کنجد در جهان شناخته شده است؛ بدنبال آن قاره های آسیا و آفریقا هستند که در حال توسعه بازارهای جهانی این محصول اقدامات سریعی را در پیش گرفته اند.

این درحالی است که تقاضای این محصول از رشد ثابتی بر خوردار بوده که با افزایش درآمد خانوار و گسترش شهرنشینی، از هماهنگی معقولی برخودار بوده که منتج به افزایش مصرف روغن کنجد در مقیاس جهانی گردیده است.

خواص روغن کنجد

از خواص روغن کنجد این است که می توان آنرا به عنوان یکی از روغن های پایدار طبیعی در نظر گرفت بطوری که در معرض نور قرارگرفتند.

در یخچال هنگام سرد شدن، موقع استخراج در دمای بالا قرار گرفتن و در هنگام آماده مصرف شدن و نیز ذخیره سازی، مواد مغذی خود را تا حد زیادی حفظ می کند؛ این حاکی از به کمترین حد رسانیدن اتلاف مواد مغذی ناشی از اکسیداسیون و پوسیدگی است.

برای بهره مندی بیشتر می توان روغن ها را در بطریهای مات یا کهربایی رنگ جهت به حداقل رساندن صدمات در معرض نور قرارگرفتن، ذخیره سازی کرد.

روغن کنجد، روغن نیمه خشک غیر اشباع بوده و بسته به رنگ دانه فرآوری شده به رنگ زرد کمرنگ تا قهوه ای تیره در بازار تجاری موجود است.

با این تفاسیر می توان مدعی شد که تنوع زیادی در رنگ روغن کنجد وجود داشته بطوری که روغن کنجد سرد به رنگ زرد کمرنگ و روغن کنجد هندی، به رنگ طلایی و روغن کنجد شرق آسیا که معمولا از کنجد برشته شده بدست می آید، به رنگ قهوه ای تیره و با طعم متفاوت در بازار می توان یافت.

سابقه کشت گیاه کنجد بیش از 5000 سال است و توان بالایی در مقابل گرما و تحمل بی آبی را دارد.

مصرف آن ابتدا در قاره آفریقا معمول گردید و از اولین روغن های مورد استفاده بشر بشمار می رود و سابقه طولانی در استفاده های گوناگون دارد.

از این روغن ارزشمند به عنوان خوراک، دارو، ادویه و انرژی در طول تمدن های قدیمی استفاده می شده است که قدمت آن به حدود 2500 پیش از میلاد بر می گردد.

احتمالا سسمی (روغن کنجد) نام یکی از قدیمی ترین دانه های روغنی در جهان بوده که در کشورهای مختلف همانند چین، هند، برمه و سودان کشت می شده و این کشورها 60درصد ازتولیدات عمده جهانی و بازار این محصول را به خود اختصاص داده اند.

آشپزی با روغن کنجد

روغن کنجد سرد که از دانه های برشته نشده بدست می آید و به رنگ زرد کمرنگ و مایعی با بوی خوش و مزه ای تا حدودی ضعیف است، به عنوان روغن سرخ کردنی در آشپزی استفاده می شود.

این روغن که از آن به روغن کنجد سبک نیز تعبیر می شود برای سرخ کردن دمای بالا نیز کاربرد دارد.

روغن کنجد برشته که به رنگ کهربایی و تیره موجود است، برای بهم زدن گوشت و سبزیجات سرخ کرده و در مراحل نهایی پخت به عنوان عامل طعم دهنده قابلیت مصرف دارد همچنین برای پاشیدن روی غذا و تهیه املت مناسب است.

با توجه به اینکه حدود 41 درصد روغن کنجد از اسیدهای چرب غیر اشباع(امگا 6)، تشکیل شده است لذا این روغن در مقایسه با روغن های پخت و پز با دود بالا، از کمترین امکان رسیدن به نقطه دود برخوردار است و این امر ناشی از وجود آنتی اکسیدان های طبیعی در روغن است.

از روغن کنجد بدون بو معمولا در کشورهای آسیای شرقی درجنوب هند، درخاورمیانه و در بازارهای حلال مورد مصرف و معامله قرار می گیرد.

این روغن از روغنهای محبوب این مناطق بشمار می رود همچنانکه روغن زیتون در بین حاشیه نشینان دریای مدیترانه محبوب است.

در آسیای شرقی از این روغن بیشر برای ادویه غذا درطول آشپزی همچنین به عنوان افزودنی هنگام صرف غذا برروی میز، استفاده می شود؛ درچین از روغن کنجد بیشتر برای تهیه غذا استفاده می شود.

در ژاپن از روغن کنجد برای ساخت یک نوع خمیر که درآن علاوه بر روغن کنجد، فلفل قرمز نیز بکار رفته است، استفاده می شود بنام تاپینگ تند که درتهیه غذاهای گوناگون کاربرد دارد.

همچنین در جنوب هند قبل از بوجودآمدن روغن های تصفیه شده مدرن درمقیاس وسیع از روغن کنجد برای درمان استفاده می شد.

روغن کنجد صنعتی

در صنعت ممکن است از روغن کنجد به عنوان یک حلال در داروهای تزریقی و یا محلول های داخل وریدی استفاده های صنعتی شود؛ همچنین جهت محافظت از گندم های ذخیره شده در برابر حملات حسشرات بعنوان لایه پوششی کاربرد دارد.

این روغن همینطور دارای اثرات سینرژیکی با برخی حشرات می باشد؛ از دیگر موارد استفاده در صنعت می توان کاربرد آن در تهیه صابون، لوازم آرایشی، رنگ، روانکار و سوخت روشنایی اشاره کرد.

اگرچه استفاده از این روغن در صنایع لوازم آرایشی و بهداشتی زیاد نیست، اما با افزایش روند زندگی سالم، مصرف روغن کنجد به عنوان ماده مغذی رو به فزونی است.

از روغن کنجد در برخی از محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود؛ در بسیاری از محصولات مراقبت از مو و پوست مانند سرم مو، روغن مو، نرم کننده ها و لوسیون ها، روغن کنجد به عنوان یک ماده فعال بکار می رود.

اغلب از روغن کنجد در دسته لوازم آرایشی ممتاز استفاده می کنند به این دلیل که تقاضا برای این محصول بسیار بالا بوده و همچنان در حال افزایش است؛ انتظار می‌رود که این تقاضا با حمایت از گسترش بخش لوازم آرایشی و بهداشتی در صنعت آرایشی و بهداشتی افزایش پیدا کند.

چشم انداز بازار روغن کنجد به عنوان یکی از قدیمی ترین روغن های خوراکی در جهان همچنان خوب است.

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟
میانگین امتیاز ۵ / ۵ تعداد رأی: ۴
آراد برندینگ

ارسال نظرات (۲ نظر)

ازاده

کنجد دونه ی روغنی هست که خودش رو برای شیرینی پزی وتهیه شکلات ها استفاده میکنن برای تقویت حافظه خیلی خوبه وروغن اونو هم در آشپزی تو مراحل آخر پخت سبزیجات و گوشت برای طعم دادن استفاده میکنن

مهرسا

من با روغن کنجد غذا درست میکنه خیلی خوبه اصلا مزه نمیده بعد یه مدت با روعن معمولی درست کردم حس میکردم غذام بوی نفت میده

💎 ۹ دهم ثروت در تجارت است💰